keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Olin omatoiminen, mut...

Jep, värjäsin pääni itse. Osittain.

Halusin hopeanvaalean tukan ja luulin, ettei enää koulussa ehdittäis sitä värjäämään, joten kaupan kautta kulki askeleeni:



Ja tulos ei ihan ollut sitä mitä halusin.



Kaupan kautta kulki jälleen askeleeni.



Ja vaikka kuinka tytöt oli koulussa väittäneet, ei tämäkään väri taittanut keltaisuutta pois. (On muuten kuulemma yksi harvoista kaupan väreistä, joka sitä edes tekee.)

Siispä, koulun viimeisenä päivänä jäätiin laittamaan mulle kaksi taittoväriä päähän, että saatiin siitä edes siedettävä. Eikä silti keltainen vivahde suostunut irtoamaan!

Tämän näköisenä sitten liikuin pikkuveljen ylppäreissä:



Onhan se nyt vaalea, muttei sitä mitä halusin.

Nytpä ollaan jo aika lähellä, ostin nimittäin eilen Bonacuren hopeashampoon ja pidin sitä tänään puoli tuntia päässä (ohjeiden vastaisesti, vinkkien perusteella). Nyt on valkeanhopeinen tukka, mutta shampoo ei jostain syystä pure tyven kellertävään sävyyn?! Noh, ehkä sitä ei huomaa...toiv.


P.S. Olen meidän perheen luuseri, kun kirjoitin vaan yhden ällän. Veli sai kolme, byhyy.

P.P.S. Ben & Jerry's on nannaaaaa <3

2 kommenttia:

Suhkur kirjoitti...

Ai elämä repesin tolle perheen luuseri -jutulle, ku ite oon perheen sankari, joka sattuu olemaan eka itteään sivistänyt ja käynyt lukion loppuun asti:D Ja as usual, törkeen hiano tukka!

Outi kirjoitti...

No juu, toivoin jo pikkusiskosta toista mustaa lammasta, mut taitaa olla peli menetetty. Tällä hetkellä todituksessa about viis kymppiä ja loput sit ysejä... Ja ala-asteen puolessa välissä mennään vasta...(onneks) :D