sunnuntaina, marraskuuta 16, 2008

Eikä vieläkään kamera toimi :/

Enpä niitä kuvia vielä tänäänkään koneelleni saa, se laturi kun loistaa poissaolollaan :/ Mutta kerron silti eilisen illan tapahtumista ja asustani, ehkä joskus sitten saan kuvaan kyseiset vaatekappaleet :D

Elikkä eilen meidän kämppämme valtasi suuri poikajoukko, osa poikaystävän entisiä opiskelukavereita ja lisänä muutama muukin kaveri.. Ilta sujui pokerin ja pleikkarin merkeissä, minäkin pääsin singstarissa loistamaan :D Hauskaa oli ja baariin lähdettiin puolen yön jälkeen. Yllättävää kyllä, Rauman yössä oli ainakin Onnelan suunnalla kovin hiljaista, mutta eipä se ainakaan poikien menoa tuntunut haittaavan ! Me kuitenkin poistuimme paikalta jo niinkin ajoissa kuin kahdelta, kun alkoi aamuinen sulkapallo tuntua jaloissa..

Asuna mulla oli Lindexin pinkki ruutupaita ja Lindexin "pappashortsit", jotka löysin uudelleen kaapistani lähes vuoden käyttämättömyyden jälkeen :D mustat sukkahousut olivat tietysti päällä ja jalassa oli Andiamon nukkekorkkarit.. Joista ei tietenkään enää Andiamon kotisivuiltakaan löydy kuvaa :)

Värjäsin myös hiukseni eilen taas kerran. Hiukset ovat nyt viimeisen kuukauden verran olleet ongelmani, koska permanenttasin lyhyen kuontaloni kiharaksi muutama kuukausi sitten. Loppujen lopuksi kyllästyin ainaiseen "kiharanhuoltoon" ja hiukseni sitten suoristettiinkin näytöksi permanentti kurssillamme, eikä tietenkään luonnonkihara tukkani täysin suoristunut. Seurasi toinen suoristuskerta ja samalla värjäsin hiukseni punaiseksi... Tästä seurasi totaalinen hiuksen haperoituminen, jolloin kuiva latva oli kuin purkkaa :/ myöskään väri ei tarttunut kunnolla, ja juuresta tuli punainen mutta latva jäi ruskeaksi :D seurasi vielä yksi värjäys, joka haalistui kahdessa päivässä.... Mutta nyt annoin periksi punaisen viehätykselleni, koska tajusin ettei kyseinen väri pysy mitenkään hiuksessani :/ Puolet on nyt "huonosta" hiuksesta leikattu pois, ja eilen värjäsin musta-violetiksi, saas nähdä, pysyykö tämä :D (Huomautettakoon, että hiukseni ovat normaalisti äärettömän lyhyet, eli ei tehnyt ollenkaan pahaa leikata puolet koko tukasta pois :D tällä hetkellä hius on noin 8cm pitkä :D)

Ehkä jo huomenna saisin itsestäni jonkinlaista kuvaa tänne, myös bannerin teko ja sivuston ulkoasun muokkaaminen on työnalla, mutta tietyissä asioissa tarvitsen viisaampien voimien (tietokoneista jotain ymmärtävien) avustusta :D

Ei kommentteja: