lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Esipuhe

Noniin, nyt minäkin sitten aloitan tämän blogin pitämisen. Ajatus lähti siitä, että siskoni koukutti minut blogien lukemiseen ja aikani tätä harrastettuani poikaystäväni ihmetteli, miksen omaa blogia alkaisi kirjoittaa, kun muutenkin istun koneen vieressä useita tunteja :D Niinpä sitten lähdin ajatusta pohtimaan pienessä mielessäni ja päädyin siihen, ettei se ainakaan haitaksi olisi :D

Kerronpa hiukan itsestäni: Olen raumalainen, juuri 20 täyttänyt tyttö, joka opiskelee parturi-kampaajaksi. Olin myös puoli vuotta kosmetologi koulussa Helsingissä, mutta ala ei ollut minua varten joten muutin takaisin kotikaupunkiini. Pieneen perheeseeni tällä hetkellä kuuluu avomies ja 9-vuotias kääpiömäyräkoira, joka tuli miehen mukana :D

Aion blogissani pohtia omaa tyyliäni ja yleisesti höpistä elämästä.. Mutta vaatteet ja kaikki niihin liittyvä on pääosassa, saan purkaa ajatuksiani ja mietteitäni muiden samanhenkisten kanssa.

Kuvia on tulossa myöhemmin, kun löydän kamerani laturin jostain asuntomme kätköistä :/

Toivon, ettette mieti kirjoitusvirheitä tai muita kömmähdyksiä kielellisessä annissani :D Jos vahingossa tekstiini eksyy murresanoja, joita ei ymmärrä, niin kysykää!! :)

Mutta, katsotaan, miten tämä kirjoittelu lähtee käyntiin, ehkä jo huomenna saan ensimmäiset kuvat koneelle, tänään olemme lähdössä viihteelle, ja otan kuvan vaatetuksestani, jos sen laturin vain illan aikana löydän :)

Hyvät viikonloput ja lauantai-illan jatkot!

- Inari -

Ei kommentteja: