tiistaina, marraskuuta 18, 2008

IHME!!

Kyllä, otsikko pitää paikkansa. Ihme tapahtui. Laturini löytyi!! Olin kätkenyt sen taannoisella Rukan reissullamme matkalaukkumme sivutaskuun, enkä tietenkään tyhjennettäessä ollut ottanut sitä sieltä pois... :D Siellähän se oli, vierashuoneen sängyn alla kassin pohjalla, mutta kyllä tarmokas etsijä aina aarteensa löytää.

Kuitenkaan en vielä kuvia tänne postaa tänään, koska kamera on nyt latautumassa ja lisäksi olen tänään ollut 12 tuntia "koulussa", enkä ole kovin edustuskelpoisessa kunnossa. Nimittäin olen kahdeksaksi mennyt kouluun ensin neljäksi tunniksi väkertämään permanenttirullia ja sitten istuin neljä tuntia leikkauksen teoriassa, jota tylsempää tuskin kukaan osaa kuvitella :D Koulun jälkeen menin "tanssikurssille", jossa tällä kertaa harjoittelimme jazzia, joka ei kyllä ole oikein mun laji :) Siitä sitten vielä poikaystävän äidin luo katsomaan Kummeleita ja sain välipalaksi paahtopaistileipää.

Nyt vain tekee mieli lukea päivittyneet blogit, paahtaa pari ruisleipää ja käpertyä tuijottamaan telkusta jotain villasukat jalassa <3

Ei kommentteja: