tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Uusia tuulia

Muutin hiuksiani, taas. Väri pääsi haalistumaan, joten tänään pikaisesti värjättiin se koululla :D

Tehtiin sitten heti kerralla kunnon räiskyvän oranssi, ettei sitten jää arvailujen varaan, onko se vaalea vai oranssi.



Toinen uusi asia on nämä kynnet. Saatiin kosmetologipuolella 10e:lla kynnet, kun heillä oli ollut koulutus ja he tarvitsevat harjoitusta...


Love them <3 Kolmeen kynteen laitettiin tippi, kuvan etusormeen ja toisen käden etusormeen ja keskisormeen.. Muut kynnet olivat tarpeeksi pitkiä muutenkin :) Katsotaan nyt, minkä verran nämä kestävät, kun ollaan vielä "harjoitusasiakkaita". Mullahan oli syksyllä elokuusta marraskuuhun rakennekynnet, kunnes otin ne pois. Ja tuo kärkiväri on oikeasti sellainen hiukan purppurainen violetti, näyttää turhan punaiselta kuvassa.

Olen suunnitellut käyväni itse rakennekynsi kurssin ja äitini lupasi jo maksaakin sen, joten ehkäpä kohta saan itse tehdä toisille upeita kynsiä!

Meillä oli tänään taas ehostusta ja mulle tehtiin ensimmäistä kertaa silmämeikki, ollaan ennen harjoiteltu lähinnä pohjaa. Tässäpä siis tulos ensimmäiseltä kerralta:

Mun mielestäni tosi hyvin valittu luomiväri, korostaa hyvin sinisiä silmiä :D Myös huulet ovat saman henkilön käsialaa, kuten pohjakin :)


Eipä tässä tämän enempää, tulin vain päivittämään uuden ulkonäköni ;)

Ei kommentteja: