keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Jännitystä ja vaarallisia tilanteita




Tänään olin siellä hiusmalli jutussa, enkä fiksuna typynä tietenkään ottanut mun prinsessavaatteista kuvaa. Sain sieltä L'oréalilta Gina Tricon tyllihameen, siis ei mitään alushametta, kuin sen, mikä siellä oli hetki sitten myynnissä mustana ja vaaleanpunaisena. Sain siis sen mustan ja sitten sellaisen boleromallisen punaisen takin, sekin GTn.

Hiuksista tuonnempana kuvaa, koska nukuin tossa parin tunnin unet, niin ne on pystyssä paikoista, joista niiden ei kuuluisi olla, mutta tässä nyt ainakin edestä hiukan esimakua:


Se on siis täysin epäsymmetrinen, toinen pulisonki on yksinäinen suiru, (tuo oikealla) ja toinen muodostuu hiuksista, jotka tulee koko tuolta toiselta sivulta. Ja niska on ihan lyhyt, päälliosa pidempi ja vinosti oikealle sivulle pitenevä. Mutta kuvia varmaankin huomenna, kun saan toisen kuvaamaan, oli yksin hitusen hankalaa :D

Sain sieltä sitten "mallipalkaksi" tälläisen kivan tuotepaketin, joka sisälsi väriä suojaavan shampoon ja hoitoaineen, suihkevahan ja lakan.



Saa katsoa sitten huomenna, että osaanko mä itse tätä laittaa yhtään :D Kun on niin monimuotoinen ja erikoinen!

Jännitin ihan sikana sitä lavalle menoa, kun meille oli ihan hirveesti annettu ohjeita, että sitten katotte, että nousette yhtä aikaa ja käännytte laskien kolmeen joka ilmansuuntaan yhtä aikaa yms. Oli siis kaksi mallia lavalla leikattavana aina samaanaikaan. Mutta sitten se ei loppujen lopuksi mennyt yhtään niin! Mun kanssa samaa aikaa oli yhden pojan leikkuu, ja se tietty oli paljon ennen valmis, ja se sitten käskettiin pyörähdellä siinä yms ja sit jäin siihen yksin, eikä mun loppujen lopuks tarvinnu edes pyöriä tai mitään. Ainoo, mikä oli vaikeeta, oli se että se kampaaja pyöritti mun tuolia koko ajan ympäri eri suunnista, niin hoksata nostaa jalat maasta, ettei stopannut sitä aina :D Saatiin palkaksi muuten myös ilmanen lounas! Näytös oli Rauman Apollossa, ja siinä alakerrassa on sellanen ravintola/baari kun Mr. Jones, niin siinä oli sitten sellanen yhteinen lounas. Oli muuten aivan tajuttoman hyvää sellaista häränlihakastiketta, missä oli sieniä ja hillosipuleita! Mä en siis syö sieniä, mutta nam!

Mut sit jouduinki palaamaan kouluun neljäks tunniks kuuntelemaan työssäoppimisesta kaikkea, kuten sen, että meillä on joku "vaarallisen työn" vakuutus :D No joo, onhan meillä sakset kädessä ja kaikkea.

Sain muuten tänään Jukan ekaa kertaa mun kanssa kirppikselle! Se tuli käymään siellä Työttömien kirppiksellä, kun hehkutin sitä niin kovin. Eipä siellä ollut sille oikein mitään, miesten puoli oli tosi pieni ja ne vaatteet oli kans tosi pieniä :/ Itsepä tietysti sieltä taas hamstrasin tavaraa :D Ei siellä enää ollut sitä alennuspäivää, tai luulen et se oli sen yhden myyjän keksimä juttu, meen siis sinne taas kun se naikkonen on siellä :D Mutta joo, Jukka osti kyllä kaks sellasta hienoa kirkkaan sinistä pulloa, varmaan kynttilät laitetaan niihin... Ja mä sit ostin Espritin vaaleenpunasen(!) mekon, talvikengät (siks että niihin mahtuu villasukat) ja kaks vyötä. Musta noi on niin herttaisia ja käteviä tollaset ohuet vyöt.



Eipä siinä sit sen enempää tänään, loppuun vielä kuvallinen varoitus, älkää antako ihmisten potkia nilkkoihinne! Tai sitten älkää harrastako jalkapalloa :D



Sama nilkka, eri päivinä.


p.s. argh, en enää kirjota koskaan tolla ihmeen picasa-ohjelman kautta aukeevalla bloggerilla, jotenkin ihan kumma. Ja se tekee ton alun tyhjiön, enkä sitä nyt normi bloggerilla enää saa pois!

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

Näyttää upeelta tuo tukka. Urheilu on vaarallista;)