sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Little Ol' Cowgirl

Eilen oli ystävänpäivä, jee. Eipä oltu mitään erikoista mietitty, mutta kyllä sitä sitten tapahtumia saatiinkin :D Ensin aamusti herättiin soittoon, että anoppilassa olisi aamupala valmiina. Siinä sitten nopsaan vaatteet yöppärin päälle ja natustamaan nakkeja ja kanamunaa. Päivemmällä sitten saatiinkin samaisessa paikassa sisäfilepihvejä ja pippurikastiketta, nams!

Iltasella meille tuli mun sisko ja sen pari kaveria, jotka sitten lauloivatkin singstaria useamman tunnin ajan. Miesväestö katosi silloin kaverinsa luo katsomaan nyrkkeilyä ;) Aluksi oli ajatuksena, että mä lähtisin tytyjen kanssa baariin jatkamaan, mutta olin sen verta väsy, etten sitten jaksanut. Ja ehkä hyvä niin, Jukan kanssa leffaa katsoessa nukahdin kesken kaiken :)

Ehdin kuitenkin laittautua, jos vaikka sitten lähtiskin. Hiuksia en kyllä laittanut.

  • mekko: Hooch
  • wetlookit: H&M
_______


Tänään ohjelmassa oli taas kysymykset. Käytiin ennen sitä leikkaamassa Jukan tukka anoppi nro 2:sen kampaamossa, minä siis leikkasin ja kerrankin kävi niin, ettei poika valittanut työnjälkeä! Olen siis kehittynyt, hyvä minä.

Saatiin muuten ystävänpäivä lahjana konvehtirasia, jonkalaista en ole koskaan nähnyt. Rasia sanoo että se sisältää 98 konvehtia ja painaa 900g!! Jessus sentään... Siinä menee munkin kaltaisella makurilla päivä jos toinenkin :D

Asuna oli aika tylsät hame ja toppi, kera turkoosien sukkisten. Koitin hiukan piristää vyöllä, mutta enpä nyt tiedä.

  • toppi: Sailor Jerry
  • hame: H&M
  • vyö: ? ikivanha, ostettu mulle 7. luokalla

Kuvien taso on taas kehuttava. Tuo toppi on kyllä ihana, sain sen Jukalta viime vuoden Tattoo Conventionista. Tänä vuonna herra onkin menossa kyseiseen tapahtumaan kavereittensa tueksi Needlepointin standille. Itse ajattelin kanssa lähteä Helsinkiin, mutta tsekkaamaan hiukan toisenlaista tapahtumaa, nimittäin Helsinki Hair Openia. Ja tiedän, että mami ei tästä tykkää, mutta ajattelin myös piipahtaa Harnessissa, tiedä sitten, mitä sieltä lähtee mukaan ;)

Ja nyt voinkin ainakin omaksi ilokseni sanoa, että tämä neiti ei ensi viikolla mene kouluun ollenkaan, kun on LOMA!! Jihuu!! Koko viikon saan nukkua pitkään aamuisin <3


Hyvää lomaa teille muille, jotka sitä vietätte ensi viikolla !!

2 kommenttia:

W kirjoitti...

Mahtava toppi! <3

Outi kirjoitti...

Kiitos kiitos :D