maanantaina, helmikuuta 09, 2009

Kirppulöytöjä

Jep, tänään kävin ensimmäistä kertaa uudessa kirppis-kahviossa, vaikkakin kahvio vielä uupuu :) Eipä siellä kovin suuret tilat ole, eivätkä läheskään kaikki loosit olleet käytössä. Tai no, mitä voi toivoa paikalta, joka on ollut auki luultavasti vasta pari päivää.

Tein kuitenkin pari ihan kivaa löytöä, toisesta olen kyllä superiloinen!

Elikkäs tälläisen pikkukassin, jossa kultaiset osiot ja käärmekuosi. Täydellinen kevät nyssäkkä <3 Ja toinen onkin sitten tuollainen mousse poskipuna, hiukan vain käytetty, enkä pelkää pöpöjä, tuota kuitenkin hiukan vain sipaisen meikkipohjan päälle.

Sävy on kohtalaisen tumma, mutta ihan kivasti antaa väriä nytkin, jos varoen laittaa ja kesällä ajattelin, että on kiva sipaista hiukan hohtoa poskipäille, vaikkei sitten muuten meikkaisi. Tuossa on mukana sellaista pientä kullanhohteista kimalletta, ettei aivan matta sentään ole.

Kokeilin tänään tälläistä rajaustyyliä. Vedin ensin mustalla kynällä alas rajan, jatkoin sitä hiukan ulkonurkasta ylöspäin ja tummensin rajan vielä päälle mustalla "tussilla" vai miksi sitä nyt kutsutaan. Eli rajaus on vain alhaalla, muuten olen vain taivuttanut ripsiäni ja laittanut ripsivärin... Musta aika hauskan näköinen, vaikken nyt kunnon kuvaa koko naamasta saanut. Ei ole liian juhlava arkeen, mutta on kuitenkin siistin näköinen.

Voisin hiukan enemmänkin näitä meikkijuttuja tehdä, nyt kun sain ihan hyvän kuvankin napattua! Tästä innostuneena... ;D

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hei toi rajaus on hieno! :) Erikoinen mut sopivan huomaamaton et varmaan arkeenki sopii.

Outi kirjoitti...

Kiitos kiitos :D

Keittiövaaka kirjoitti...

Hienot on rajaukset tosiaan :)