sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

Back in home...


Oltiin kotona yllättävän aikasin tänään, kun päätettiin aamulla lähteä melkein heti kun herättiin, mitä sitä sitten sielläkään oltais tehty?

Kirpparit jäi vähän kiertämättä, kun mulla oli suuntana Gina Tricot, josta kuvittelin löytäväni kaikkea kivaa, mutta se ei oo kauppa mua varten?! Ainoa, mitä ostin, oli musta body, joka tulee tarpeeseen nyt kun on tota massaa ylimääräistä, niin se peittää tehokkaasti kaikkia ylimääräisiä muhkuroita :D:D Kokeilin farkkuleggareita siellä, mutta näytin ihan michelin ukolta työnnettynä makkarankuoreen, niin jätin ne suosiolla sinne. En kuitenkaan suostunut luopumaan unelmasta, että sellaiset saisin, joten myöhemmin kokeilin Vilan vastaavia, tai no Piecesin, ja ostin ne <3

Toinen syy kirpparikierroksen pois jäämiselle oli entisen koulukaverin kanssa vietetyt pari tuntia kaupungissa puhuen sitä itseään ;)

Mutta asiaan, eli kuviin. Tässäpäs näitä ostoksia, tosin ei kaikkia, eli en nyt kuvaile teille uusia liivejäni, ripsaria ja kasvorasvaa, jotka kaikki oli pakkohankintoja. En mitään hirveästi ostellut, mutta olen kovin tyytyväinen.


Elikkäs tossa on kuva noitten leggareiden lahkeesta, nehän on nuo jo niiiin monessa blogissa nähdyt Piecesin harmaat vetoketjuleggarit...
Sitten tuo valkoinen paita on Jukalle, piti sillekin jotain ostaa ja sitten on mustat perussukkikset, kun olen jokaikisiin onnistunut saamaan reiän.
Mutta sitten. Ehkä IHANIN mekko ikinä. Tossa on aivan täydellinen leikkaus ja se on tosi nätti päällä yms, oikein odotan, että lähdetään ulos seuraavan kerran, en viitsi käyttää sitä arkena ennen!!! H&Mstä löysin sattumalta, jonottaessani sovituskoppiin... Seeprakuosi, nam <3

Jukka sanoi ensin että ihan hirvee, mutta kun laitoin sen päälle niin oli kuulemma ihan söpö :] Sitten Jukkakin oli mulle ostanut "tuliaisia" sieltä tatuointimessuilta, missä se lauantain vietti. Voin sanoa, että yllätyin aika roimasti, kun tiedän, että herra on hyvin eläinkuosivastainen! Eikä pidä violetista.



Siis kattokaa niitä!! Ne on äly hyvännäköiset jalassakin, yllättävä kyllä, vaikka pelkäsin että mun jättijaloissa toi kuosi venyisi muodottamaksi. Ja väri on siis todellisuudessa tuon oikeanpuoleisen kuvan mukainen, en vaan tuohon isoon kuvaan saanut millään ilveellä sitä näkymään :D Ja noi on siis 40den, että niistä näkyy kyllä läpi, mutta eipä se ainakaan mua haittaa. Nyt vaan pitää miettiä, mihin nuo sais ihanasti yhdistettyä...<3 (kuten Nadja sanois, luv :D)

Sain muuten pe yllätyslahjan anopilta, kun ne oli Jukan siskon kanssa tilaillu netistä jotain tälläsiä hauskoja eläin koruja, oli muistaakseni sellanen kauppa kuin TitiMadam?? Noh, kuitenkin, he sitten olivat eksyneet tähän yksilöön ja ajatelleet että se on ihan mun näköinen ja päättäneet tilata.. Ja olen käyttänyt sitä nyt joka päivä! Se vaan on jotain ihanaa...


Hyvä että joku osa mussa on pientä ja siroa :D:D

Ja tässäpä sitten tämän päivän asua, jossa näkyy nuo uudet legginsit ja topin alla on body, vaikkei sitä näykään :)


Halusin tuon laukun näkyvän *virn*
Check that tummy on the left!

  • takki: MicMac
  • toppi: h&m, miesten osasto
  • body: Gina Tricot
  • farkkulegginsit: Vila/Pieces
  • kengät: K-Kenkä
  • olkalaukku: kirppari
  • huivi: Libanonista
  • matkalaukku: kirppari
  • kaulakoru: TitiMadam?

P.S. Lihaviston Neiti on ostanut samanmoiset Pamela Mannin sukkikset kuin omani, tosin eri värisinä :D Merkkikin on siis sama!

4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Hei aattelin vain kysyä, että paljon leggarit maksoi? 8)

Unknown kirjoitti...

Ihana hame! Kelpais mamillekin:)Ja muutenkin järkevii ostoksii!

Outi kirjoitti...

Liena: En itseasiassa tiedä, kun tosiaan tuo herraseni ne minulle toi :)

Paula: ai sinäkö pukeutuisit seepraan? ok. :D jep, järkevällä linjalla kerrankin.

Laura kirjoitti...

Mulla on nuo ihan samat liilat leopardisukkikset 8) tosin ne on revenny haaruksista niin niitä ei tuu kauheesti enää käytettyä xD mutta ennen käytin paljon piristämään muuten tylsiä asuja :)