torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Pikapika

Tänään tälläinen nopsa pikkupostaus, otsikko ei siis viittaa Pokémoneihin.

Palasin vihdoin viimein kouluun tänään ja koitin kapinoida comebackin tehnyttä lunta vastaan lyhyellä helmalla ja parilla väripisteellä...



Meinasin ensin laittaa vaan tuon mustavalkoisen tunikan, mutta oli jotenkin sellainen olo, että pakarat vilkkuu normaalisti kävellessäkin, joten oli pakko sujauttaa alle vielä tässäkin nähty vihreävalko raidallinen mekko, joka hiukan pilkisti helman alta. Lisäsin vielä keltaiset muovikorvikset, ja voin muuten kertoa, että hiukan kirpaisi, kun iski korut reiistä läpi useamman kuukauden tauon jälkeen!

Käväistiin tänään ostamassa uudet kukkaruukut mun ainoille viherkasveille, tai no yksi saa jäädä nykyiseensä, mutta yhtenäistämisen vuoksi ostettiin nätit mustat kahdelle samaa "rotua" olevalle, jotka kuitenkin viettävät aikaansa vierekkäin..

Käytiin samalla reissulla myös kiinalaisessa syömässä ja ai että se ruoka on namia!! Syötiin friteerattuja katkarapuja ja paistettua riisiä ja härkää <3 Oli jokseenkin ähky olo sen jälkeen!


Nytpä odottelen että tuo miekkonen tulee kotiin, niin voidaan käpertyä vaikka katselemaan telkkua ja hörppimään iltateetä, viikonloppuna sitten ollaan siellä hesassa, niin jää tuo löhöaika kovin vähiin...

Ei kommentteja: