perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Give me the summertime blues!!

Olipas kökkö otsikko, mutta eipä välitetä siitä.

Olen hurahtanut siniseen. Aina kun jotain kirkasta sinistä vilahtaa ohi silmien, sydän alkaa hakkaamaan hulluna ja kuola valumaan :D Eilinen Maria!-ohjelma ei siis tehnyt hyvää mielenterveydelleni, koska Anna Abreulla oli maailman hienoimmat siniset korkkarit!! Eilen olikin ensimmäinen kerta kun kyseistä ohjelmaa katson, ja taitaa jäädä viimeiseksi samalla kertaa.

Iltasella teen uuden postauksen tästä päivästä, jossa pistän mukaan upeat siniset kynnet, jotka loin eilen ja näytän, millä keinolla saan sinisen loistamaan uudella tavalla. Tai no ei niinkään uudella, hiusten väri on vaan taas hiukan muuttunut, tylsän koulupäivän iloksi.

Teinpä tässä pikaisesti sinisen kollaasin, josta näkyy, minkä sävyiset siniset minut saavat huumaan, koska ihan mikä vaan sininen ei silti kelpaa! Täytyy olla joko kirkkaan sähkönsinistä tai sitten lähellä yösinistä. Mihinkään vaaleansiniseen en kajoa.


Blues

Ehkäpä Helsingistä tarttuu mukaan jotain ihanaa sinistä, jolla piristän kevättä ja kesää. Toinen sävy, joka pyörii mielessäni, ei tosin läheskään yhtä voimakkaasti on koralli. Nam.

Ei kommentteja: