tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Lauantaista ja yleistä purnausta

Enpä tietenkään muistanut ottaa sitä kameraa mukaan, joten olen nyt varastellut kaverin ottamia kuvia netistä, jotta edes jonkilaisen kuvan saisi lauantain asusta ja muusta ulkonäöstä :) Kuva on ehkä hiukan huonolaatuinen, mutta näkeepä ainakin, minkä värisiksi hiukseni värjäsin.

Mustathan nuo siis ovat, mutteivät kuitenkaan sinimustat. Sylissä on illan emännän pupu, Elvis, joka oppi hyvin aikaisessa vaiheessa, että kun minä nousen sohvalta, niin pupun on parempi paeta sohvapöydän alle :) Sen verran suloinen otus tuo oli, että koko ajan teki mieli ottaa syliin.

Päällä oli ihan normi musta t-paita, pinkki silkkinauha hiuksissa ja uusi kirpparihameeni, joka oli päälläni jo to koulussakin...

Olen huomannut, että itseäni ärsyttää nyt blogini. Mieli tekisi kirjoitella muutakin kuin vain päivän tapahtumia ja asuja, joten ehdotelkaa vapaasti ideoitanne!! Ja muitakin parannusehdotuksia odotan innolla. Esimerkiksi, onko blogin ulkonäkö hyvä vai onko liian synkkä tai epäselvä?

Nyt tämä postaus jää näin lyhyeksi, kun olen hitusen kipiä, kurkussa polttelee ja nenä on tukossa, joten jeejee, lisää märkiä lumikelejä!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olet soma kuin Lumikki hiukset musta kuin ebenpuu jne. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva Blogi:)