perjantaina, tammikuuta 02, 2009

Nyt hain ne kengät!

Juu, ei voi mitään. Koin olevani vajaa ilman niitä. Mutta ne on niin kauniit, että kiikutin niitä kaupassakin kaksin käsin ja kiiluvin silmin, taisi pari kanssashoppailijaa katsoa hiukan pitkään :D
Jalkaan niitä en vielä sen enempää laittanut, kuin anoppilaan menon vuoksi, koska siellä ne saivat ylleen suojasuihketta, että kestävät hiukan maailman myrskyjä.


Pikkuruinen plato ja pelkistetty ulkonäkö takaavat runsaan käytön <3>

Kävin sitten vastapainoksi kirpputorilla katsastamassa ja löysin Lindexin käyttämättömän tulppaani minihameen, joka maksoi hurjat 8,5e!!!! Ihan ryöstöä tuo meidän kirpputori. Pinkki-musta ulkonäkö kuitenkin houkutteli sen verran, ettei kokoa liian pieni numero pelottanut. Kotona onneksi totesin hameen menevän hyvin päälle, ei edes tiukkaa tehnyt! Mii häppi <3 Kuvaa en saanut, koska kaikki ylivalottuivat.. Mutta uskon hamosen näkyvän päivän asussa tuota pikaa ;)



Hoksasin kaupungilla, että tuo hameen kangas on sellaista, joka imee itseensä kaiken ilmassa leijuvain kuin mikrokuituliina! Aina kun autoon istahdin, niin nypin kaikenmaailman pölyjä helmoista :D Ja tarviin sen tyllihameen, koska hamoset jää melkein kaikki mun sukkiksiin kinnaamaan ja ruttaantuu hassusti kävellessä. Ainakin mä kuvittelen sen tyllihameen auttavan asiaan..

Eipä oikein muuta, taidan syventyä iPhonen sovellusten ihmeelliseen maailmaan, tuli niitä muutama latailtua anoppilassa, missä on wlan, toisin kuin meillä... Ja latasin vain niitä ilmaisversioita, maksaa en rupea jostain maailman turhimmasta asiasta, kuten valosapelista, josta pääsee ääniä, kun puhelinta heiluttaa eri suuntiin :D:D!!

8 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Ihanat kengät!!

Outi kirjoitti...

Niin ne on. Kävin kolmeen kertaan niiden kanssa pyörimässä siellä kaupassa.. :D Sitten iski kotona kaipuu, että on ne pakko hakea!

Salka kirjoitti...

Hyvännäköiset kenkulit :) He, jos siellä ollan onnistuttu tulppaanihameiden kanssa, niin täällä ollaan sössitty-onnistuin kaventamaan koon 44 hameesta itselleni liian pienen x)

Milla kirjoitti...

Kuulutaan sitten varmaan samaan sarjaan ja käydään ihastelemassa kenkiä niin monta kertaa, että seuraavaksi perässä kulkee vartija;)

Rosamaria kirjoitti...

aivan upea hame!
ja todella kivoja leivoksia oot myös vääntänyt mitä edellisiä päivityksiä selailin. osaisimpa minäkin; mustakin olisi kamalan kiva laittaa omaan blogiini myös joskus vähän ruokajuttuja eikä vain aina vaatteita. . .

t. guess who batmanin rosamaria

Outi kirjoitti...

Salka: Mä en edes uskaltaisi alkaa itse kaventamaan hameita, siitä tulisi yhtään mitään! :D

Milla: Jep, kyllä ne myyjät jo kolmannella kerralla hiukan naureskeli...

Rosamaria: Olen toivoton tumpelo keittiössä! Olen koko vuoden aikana tehnyt itse noin 5 kertaa ruokaa, onneksi mies osaa :D Ja nuo oli ensimmäinen kerta ikinä muffinsien tekoa! Aion kokeilla vielä useita eri muotoja, ehkä joskus sitten uskallan yrittää jotain hiukan haastavampaa :)

Bemary kirjoitti...

Melkoisen nätit kengät! Olisin hirmu kateellinen, ellen ois vasta hommannut itelle omia liloja popojani, vaikka eivät samanlaiset ookaan. :p

Outi kirjoitti...

Jep, onhan nuo! :D Koitin käydä katselemassa sun liloja kenkiä, mutta eipä tainneet vielä päästä kameran linssin taakse? :)