keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Miss Selfridge

Eilen kun leikin Polyvoren kanssa, eksyin toisen käyttäjän kautta Miss Selfridge-nimiseen verkkokauppaan. En tiedä, onko kyseessä ihan oma vaatemerkki, mutta rakastuin kauppaan välittömästi! En kovin montaa rumaa vaatetta koko puljusta löytänyt, eikä hinnatkaan hiponeet taivaita, mekoissakin hinnat olivat 15-40 puntaa. Ja kun nyt on punnan kurssi laskussa, niin eipä euroissakaan pahemmin päätä huimaa. Postimaksuja en huomannut käydä tsekkaamassa, koska itsellä ei juuri nyt ole kyllä varaa tilailla tuolta mitään, pitää katsoa kesällä, jos silloin vielä olisi yhtä ihania vaatteita tarjolla. Tein Polyvoressa kollaasin muutamista löydöistäni siellä, kannatan kyllä kaikille, kaiken tyylisiä vaatteita on kaupan!!

  • nuo hatut ovat aivan ihania, noita paljettimyssyjäkin sai lähes viidessätoista eri värissä!
  • legginsejä oli kaiken moisia, eläinkuviollisia wetlookeja, erilaisia kiiltoversioita, kuviollisia...
  • korujakin löytyi, minä valitsin tietysti kuvaan tuollaisia kohtalaisen tyttömäisiä, muttei mitään äklövaaleanpunaröyhelö-juttuja.. (tuo rusettisormus on IHANA!)
  • lähes kaikkia "perus" vaatteita oli todella montaa eri väriä, kuten tuo pitkä neule, josta otin sinisen version kuvaan.
  • sukkahousuja löytyi kaikkien makuun, myös ne kauan himoitsemani violetit olisivat olleet kaupan... :/
  • ja noista mekoista ei varmaan edes tarvitse sanoa mitään, ne vaan on täydellisiä!
Suosittelen! Käykääpä kurkkimassa! Kyseisessä nettikaupassa näyttää olevan myös alennusmyynnit käynnissä!!

Edit: Käväisin katsomassa toimituksia, kun löysin ihanan hameen noin 7e hinnalla.. Suomeen ei toimiteta ollenkaan, sorry.. Mun moka, mutta hei, jos joku sattuisi vaikka ruotsiin lähtemään sukuloimaan, niin ilmoitelkaa ;D Ja harmi, ettei edes Norjaan lähetetä, olisin voinut mamin luo tilata :(

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva tuo verkkokauppa ja ihania vaatteita kerrassaan!

Rosamaria kirjoitti...

hei on pakko kysyä, koska löysin tuolta aivan unelmavaatteita niin, että toimittaako nuo suomeen, koska tuolla kyllä luki, että ruotsi olisi meitä lähimpänä mihin asti ne toimittaa D: tiedätkö ketään kuka olisi testannut tuleeko silti suomeen asti?

kiitos jo etukäteen!

t. guess who batmanin rosamaria moi

Milla kirjoitti...

Sielä on ihania vaatteita!! Onneks ne ei toimita suomeen kai?, koska mä olisin vararikossa;)

Rosamaria kirjoitti...

ai, nyt huomasinkin tuon edit kohdan ...... voi eii ihan tyhmää miksi asun suomessa :-D

Outi kirjoitti...

Sisustusunelmia: Niin on ja ärsyttää, kun ei voi tilata...

Rosamaria: En tiedä ketään, ketä olis koittanut, meinasin että lähettäisin sinne sähköpostia ja kyselisin, onko se mitenkään mahdollista.. :D Epäilen kuitenkin vahvasti.. Itsekin sieltä löysin ihan unelmia!

Milla: Juu, jos ne toimittaisi Suomeen, niin mulla olisi kans jo paketti matkalla, sen verta halvalla yksi farkkuhamekin olis lähtenyt, normaalisti yli 20 puntaa, nyt 7!! OI MIKSI?!

Milla kirjoitti...

Mä olen varmaan viimeisen vuoden käynyt sielä ihastelemassa niitä kaunokaisis;)

nadjastrange kirjoitti...

moi!
kommentoit tonne mun blogiin suoristusasiasta ja laitan vastauksen tännekki että varmasti näät sen. :)

oon kokeillu semmosta halpaa suoristuspermanenttia eikä se pysyny mun superkiharassa tukassa kun alle viikon. toi suoristus jonka mä otan on nimeltään chi-suoristus ja se on ihan erilainen kun toi sun mainitsema halpa suoristuspermanentti. chi on jotain silkkijuttua joka reagoi kuumuuteen ja se suoristaa hiuksia vahingoittamatta. chi-suoristusta varten tarvii jonku tavallista paljon kuumemman suoristusraudan ja kauheet kasat kaikkia silkkimömmöjä. :)