sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Talvi tuli


Eilen olimme päättäneet lähteä aamulla, ennen aamupalaa, pienelle kävelylle. Aamulla (n. klo 12) sää hiukan yllätti! Mittari näytti -18 astetta! Noh, eipä siinä auttanut omia sanojaan syömään, vaan paljon vaatetta päälle ja pakkasta uhmaamaan. Ja kyllä oli hienoa. Auringonpaiste, lumihanki ja kunnon pakkanen. Vihdoinkin sen talvi tuli!!

Ja asunahan tietysti oli miljoona lämpökerrastoa, ulkoilupuku, huopahattu ja kyllä, ne useissa blogeissa haukutut vaelluskengät :D Ne nyt vaan ovat hyvät näin pakkasella kävelyllä, koska varpaat pysyy lämpiminä, eikä mene kosteus läpi! Ja vähän veikkaan, että lauantai aamuna puolen päivän aikaan ei kovin moni muotitietoinen ihminen tassuttele vastaan, ainakaan Raumalla! Loppupäivän asusta vastasi sitten pyjama, koska nukuin lähes koko päivän, mitään sitten kuitenkaan aikaan saanut, vaikka niin pirteästi aloitinkin...

Tänään aamusta lähdimme muutamien kavereitten kanssa ensimmäistä kertaa tänä talvena luistelemaan. Enpä olekaan sitä tehnyt taas pariin vuoteen, oli ihan kiva kokemus, pitänee harrastaa enemmänkin, kun tuo lähin luistelupaikka on parinsadan metrin päässä. Pitäisi myös jossain vaiheessa päivittää nuo luistimet, kun on vieläkin samat käytössä, jotka isi aikoinaan osti ala-asteen loppuvuosina :D Mahtuvat vielä hyvin villasukankin kanssa, vaikka ovat nykyistä kengänkokoani numeroa pienemmät!

Iltapäivällä taasen menimme tietokilpailuun, väsäsin sinne pellillisen muffinseja, tällä kertaa suklaa-mustikkamuffinseja. Asuna oli wetlookit, Lindexin mekko, joka on muuten sama kuin Ialla tässä postauksessa, pitkähihainen valkoinen paita ja uudet kengät. Ne pääsivät nyt ensi kertaa testiin, mutta en paljon uskaltanut käyttää, koska lunta tosiaan oli se viitisen senttiä, enkä halunnut, että ne kastuu...

Eipä tässä muuta, parempi asuja luvassa kyllä, viimeistään kun koulu taas alkaa keskiviikkona, viitsii jopa laittaa muuta päälle kuin neuletakin ja villasukat ;)

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Itse voin myöntää, että voisin jalkaani laittaa paukkupakkasilla äidin kuoma tossut, ne ovat lämpimät :D Itsellä oli ainakin eilen ulos uskaldettautua niin topattu fiilis, että siinä oli kyllä kaikki tyylikkyys kaukana, mutta jos aikoo tarjeta, ei siinä muu auta :D

Milla kirjoitti...

Helsingissä on vai -10.
Ja joka päivä vedän trikoot jalkaan ja yritän ängetä farkut niiden päällä;)

Outi kirjoitti...

Salka: Meinasin luistimia eilen aamulla varastosta kaivaessani napata mukaani äidin punaiset huopatossut, olis varmasti lämpimät, mutten sitten viitsinyt.. Jos hän vaikka ne ottaa mukaansa, kun lähtee Norjaan takaisin..

Milla: Mulla ei varmaan tällä hetkellä menisi edes sukkahousut farkkujeni alle, sen verran olen turvonnut :D Siksi käytänkin kaksia 100den sukkiksiä päällekäin, hiukan edes lämmittää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan valoisa maisema!
Huopatossut vaan käyttöön,eivät ole kulkemassa minnekään:D