torstaina, tammikuuta 01, 2009

UV 2009

Olipas kyllä hyvä uuden vuoden aatto. Paljon läheisiä ja myös niitä ei-niin-läheisiä kavereita, hyvää ruokaa, singstaria ja rakettien pauketta. Mitäpä hyvän illan reseptiin muuta kuuluisikaan? :D

Innostuin aamupäivän pikaisen imuroinnin ja paikkojen viimeistelyn jälkeen väsäämään uudella muffinsivuuallani pari satsia iltaa varten. Jukka kävi kaupunkireissulla hakemassa pari pussukkaa pakastemarjoja, jotta jotain makua niihin saataisiin :) Ensin meinasin tehdä vain mustikkamuffinseja, mutta ne 12 kpl näyttivät niin kovin orvoilta, niin pikaisesti siitä tein sitten vielä vadelmaversiot. Hyviä tuli, ja ovat myös miesten mieleen, kun eivät kovin makeiksi tulleet.

Ensin mustikat uuniin...

...sitten vadelmat

Tässä valmiit tuotokset !!

Vielä ennen vieraiden tuloa sutaisin värjäävää hoitoainetta haalistuneeseen etutukkaani. Oli muuten hassusti haalistunut, kun latvoista väri oli enemmänkin punertunut, vaikka luulisi vaalenevan haalistuessaan?


Minulla oli jäljellä hiukan kesällä ostettua 'kirkas punakupari'-sävyistä Crestolin Color Gloss-hoitoainetta, joka siis värjää hoitaessaan. Tuosta väristä tuli hieman tummempi kuin mitä se oli silloin, kun tuo alun perin laitettiin. Kuva hieman hämää, mutta on tummempi kuitenkin! :)

Ilta meni siis leppoisasti, meidän tyttöjen osalta (tai ainakin minun) singstaria laulaessa, pojat pelasivat pokeria pitkälle iltaan ja kävivät pariin otteeseen saunomassakin.


  • t-paita: Jukan siskolta jouluna, H&M
  • hame: Sasch
  • sukkikset: ?!
  • polvisukat: Lindex

Tämän näköisenä siis kuljeskelin illan, en halunnut mitään überbilevaatteita vetää päälle, kun suunnitelma oli kuitenkin kotona koko ilta viettää. Siistiä, mutta rentoa, sillä asenteella mentiin!

Keskiyötä ennen hipsimme viereisen koulun pihaan koko porukan voimin paukauttamaan isoimmat raketit ja poksauttelemaan kuohujuomapulloja oikein urakalla. Tässä nyt meistä kahdesta yhteiskuvaa, myös upea huopahattuni pääsi mukaan juhlintaan.

Näyttääpäs Jukka pullaposkelta, mutta eipä sitä todellisuudessa ole :D

Takin alla oli lämmikkeenä tumman harmaa neuletakki, takkina H&Mn violetti villakangastakki, kätösissä mummun lahjaksi lähettämät tumput ja pipona anopin Tallinnasta ostama ihanuus.

Pikkuhiljaa väki sitten alkoi lähteä kotia kohti, ensimmäiset tosin varmaan vasta lähempänä puolta kahta, mutta kuitenkin. Viimeiset lähtivät neljän aikaan, kun me olimme jo olleet hetken nukkumassa, he siellä keittiössä sitten väsäilivät itselleen munakkaita yöpalaksi, ennen kotiin hipsimistä. Oli mahtava uusi vuosi, ei siitä mihinkään pääse. Kai tämä sitten enteilee hyvää vuotta 2009.

Ja muuten,
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


En ole sitä vielä toivottanut ;)

Ei kommentteja: