keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Bodyartia

Vihdoin sain hiukan edes ostettua joululahjoja. Oikein alkoin kaupungilla ottaa päähän, kun ei minkäänlaisia ideoita tupsahdellut mieleen. Inhottavaa ostaa vaan jotain, kun ei yhtään tiedä, mitä toinen tarvitsisi tai haluaisi. Nooh, onneksi joulu on vaan kerran vuodessa :D

Tänään sitten kerroin useammalle meidän luokkalaiselle, että taiteilen tätä blogia tänne. Tuskin sitä ihan kaikki tajusi edes, mikä se sellainen blogi on, mutta yhdelle jopa tein Blogilistan rekisteröitymisen ;) Hän jopa innostui oman blogin pyörittämisestä, mutta saas nyt katsoa. Ihmettelin, kun olen pari päivää nakittanut erään meidän luokkalaisen nappaamaan päivän asu-kuvan minusta koulussa, eikä hän silti ole mitään kysellyt :D

Tänään en kuitenkaan voinut pyytää häneltä apua, koska unohdin kameran kotiin, joten luvassa ihania "taustalla keittiön verho"-kuvia. Ja TAAS ovat wetlookit päässeet käyttöön, kuten lupasin. Aamulla vedin päälle tiukan valkoisen topin ja t-paidan, mutta loppujen lopuksi en koko päivänä ottanut tuota Jukan hupparia pois päältäni, joten sen kuului myös näkyä päivän asu-kuvassa.



Pään kohdalla kierre siksi, että ilme ei ollut julkaisukelpoinen :D Tai no koska se olisi....


Huppari on raumalaisen tatuointi ja lävistysliikkeen oma. Oma tatuointini ja huulikoruni on tehty kyseisessä paikassa, muuta lävistykset muualla. Olisin linkannut Needlepointin sivut tähän nyt, mutta sivut ovat vielä "remontin" alla, joten ehkä myöhemmin..

  • toppi: Esprit
  • t-paita: H&M
  • Huppari: Needlepoint
  • shortsit: Lindex
  • leggarit: H&M

Jukka käski tähän vielä laittaa kuvan tatuoinneistamme, kun nyt kerran jo muutenkin tuota Needlepointia mainostetaan. Paikan omistajat ovat siis Jukan parhaimpia kavereita, joten täytyyhän sitä :D En nyt kuitenkaan ihan kaikkia kuvia laita, kun niitä hänellä on 6 eri puolilla kroppaa, mutta pari..



Oma kuvani ei jostain syystä suostu toimimaan, mutta kyllä jossain postauksessa siipeni vilahtavat :)

Mitäs mieltä te olette tatuoinneista ja lävistyksistä? Tästä on niin eriäviä mielipiteitä :D

Ei kommentteja: