maanantaina, joulukuuta 22, 2008

Hei vaan taas!

Pitkästä aikaa, niin sanoakseni :D Olen kovasti pahoillani siitä perjantai-illan postaamattamuudesta, mutta siinä sitten tuli kaikenlaista, kun kone alkoi kiukuttelemaan, eikä vieläkään hyväksy tuota uutta puhelinta liitettäväksi häneen. Taisi tulla mustasukkaiseksi. Ja viikonloppuna olikin sitten pienimuotoinen perhekriisi, joka on jo hoidettu, elikkä ei siitä sen enempää.

Laitan tässä nyt pari päivän asua, tai no toinen on bileasu lauantailta, mutta tuosta toisesta en ole varman, onko to vai pe :D


  • t-paita: taitaa olla cittarista naamiaisiin ostettu :D
  • hame: Lindex
  • villatakki: 2nd hand
  • sukkikset: H&M
  • kengät: Duffy

  • toppi/hame: siskolta
  • kaulakoru: ostin Nadjalta <3>
  • kello ja käsikoru: Esprit, Jukalta molemmat
Tuon tukan sain tehtyä hyvin, kun otin koulusta kaikkea tarpeellista lomaa varten, kuten erilaisia kampoja ja harjoja, parit sakset ja klipsejä. Ensin föönasin pyöröharjan kanssa sivut sileiksi ja päältä mahd ylös, sitten tupeerasin reilusti koko pääliosan ja silotin sitten kampausharjan kanssa päältä. Ja tietenkin paljon lakkaa :D Topin jatkona oli wetlookit (luonnollisesti), ja päälle vedin vielä tumman harmaan Kappahlin bleiserin, jonka löysin Fidasta syksyllä.

Sain äsken yhden mun joululahjoista Jukalta, kun sanoin että en tykkää, jos mä annan aattona vaan yhden paketin, ja mä saan siltä kaks :D Olen käyttänyt ihan meidän suhteen alusta asti käyttänyt unihousuina Jukan XL kokoisia ihania ruudullisia flanellihousuja, ja sain ne tuossa pari viikkoa sitten repeytymään aika nasevasti :D Nyt hän sitten osti mulle ihan oman uniasun! Vaaleanpunaruudulliset housut ja vaaleanpunainen toppi. En ole YHTÄÄN v.pun fani, mutta uniasussa sitä ei kukaan huomaa, ja pidän näistä kovasti :D

Ai niin, oltiin tänään Turussa "ostoksilla", vaikka mitään en ostanutkaan, kun nyt on pankkitili hiukan tiukoilla, joulun takia. Mutta käytiin sitten Amarillossa syömässä anopin ja Jukan isäpuolen kanssa. Ja oli muuten aika tajuttoman hyvä Chevre hamppari! Oltiin itseasiassa pe syömässä täällä Raumalla Rossossa anopin kanssa ja otettiin pelkkiä alkupaloja, koko pöytä täyteen :D Oli aika jännää, kun kolmestaan niitä sitten siinä napsittiin.

Tämän päivän asu:

Onko tuo nappien "jatkuvuus" hassun näköistä?
Hiukan on turvonneen näköinen, vielä täynnä siitä hampurilaisesta :)
  • t-paita: H&M
  • liivi: Lindex
  • hame: Lindex
  • sukkikset: H&M
Nyt kyllä! Toivottavasti huhut pitävät paikkansa, ja Raumalle olisi tulossa Gina tai H&M, koska näistä päivän asu-selonteoista kyllä huomaa, että olen Lindexin suurkuluttaja!

Löysin kahdet ihan mahtavat kengät Turusta, mutta pitää hiukan miettiä niitä, kun toiset maksoi 90e ja toiset oli -30% alennuksella 70e... Mutta ne 90e kengät oli aivan täydelliset nyörikengät, joita olen etsinyt, Vagabondista ne löysin. Toiset oli sitten Aleksi 13:sta, koitin vaan huvikseni kun oli anopin seurana, ja ne sitten olikin aivan täydelliset. Violetit, pitkät nilkkurit, mokkaa, pikkuplato, ei mitään ylimääräistä. Äärettömän tyylikkäät, muttei silti mammamaiset :D Ajattelin käydä katsomassa joulun jälkeen, että onko niitä Rauman O.I.S:issa.

Olen kyllä jäänyt niin koukkuun tuohon iPhoneen. Eikä se edes vielä toimi! Siis puhelimena, kun se toimii vain Soneran liittymällä, ja se aukeaa uudenvuoden päivänä. Mutta iPodina olen käyttänyt ja jossain, missä on wlan, niin nettiin pääsee ilmaiseksi. Aika hi-tech se on, kaikkia hauskoja ominaisuuksia löytyy. En usko, että tulee ongelmia pitää sitä kahta vuotta!

Mutta eipä tässä tämän enempiä, varmaan tällä viikolla ei joka päivä tule postauksia, kun on tuo joulu ja sitten pe lähdemme Tallinaan risteilemään, taasen noiden anopin ja Jukan isäpuolen kanssa :D

Ei kommentteja: