keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Hoist The Colours!

Emma sitten vietiin lääkäriin tiputukseen, vaikka jo luultiin että paremmaksi tullut. Eihän hän syönyt mitään, ja oli ihan veto pois, silmät lupsui vaan koko ajan. Nyt on kyllä paljon paljon parempi, kun sai suoneen liuosta ja antibioottikuurin :D Pirteässä kunnossa!

Oli NIIN tylsä päivä koulussa kyllä että huhuh! Pelkkää teoriaa, ensin kolme tuntia permanenttia, sitten tunti leikkausta... No onneksi huomenna sitten saadaan nähdä, mitä meidän eilisestä pohjatyöstä tulee, rullattiin patukoilla ja sormikiharoilla vuorotellen koko harjoituspää täyteen, epäilen kyllä , että siitä ei mitään hyvää aikaiseksi saada :D Otin muuten tänään koulussa kuvan niistä eilisistä letityksistä, samalla sain kuvaan myös päivän asun:

  • t-paita: H&M (maanantain toimituksesta!)
  • toppi alla: esprit
  • villatakki: kirppari (O.I.S.)
  • shortsit: Marwin
  • kengät: oliskohan Dinsko :)
  • kassi: Marimekko
Harjoituspää on omani, oikeastaan leikkauspää, mutta tällä kertaa väänsin lettejä siihen :D Siinä on koikeiltu monenlaista letitystä, vasemmalla ensimmäisenä ns "alapuolinen" ranskanletitys, seuraava on ihan normi kuin siitä seuraavakin, jossa tosin pää on käännetty hengettömillä letin sisään. Takimmaisen ranskanlaisen alla on kuudella osiolla letitystä ja sen vieressä neljällä.. Olen äärettömän vähän vääntänyt lettejä elämässäni joihinkin muihin luokkalaisiimme verrattuna, jotka ovat koko elämänsä vääntäneet siskoilleen ja itselleen lettejä :D Itse kun tätä hiusta ei koskaan oikein paljon ole ollut, eikä myöskään sisko ole kovin lettejä haluavaa tyyppiä, niin harjoitus on jäänyt lähinnä Barbie-tasolle :D Voitte siis uskoa, miten tyytyväinen olin, kun onnistuin noinkin hyvin, päivän harjoittelun jälkeen!

Tässä vielä pari yksityiskohtaa päivän asusta, joita ei tuossa kuvassa näy.


Housut ovat huomattavasti tummemmat, lähes mustat, mutta kamera taas sekoitti värit. Kenkiä muokkasin, jotta saisin värin esiin, sekin on vielä syvempi, kunnon punaiset :D Halusin välttämättä laittaa punaiset kengät, ja oikeutin ne sitten punaisilla laseilla, punaisilla korviksilla ja punaisella kassilla :)

Päivän otsikkoni juontaa tähän videoon, joka on kyseisen elokuvan lempikohtauksiani <3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saisit sä mulle nyt tehdä lettejä. Tee jouluna! jee.