tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Uutta vanhaa :)

Eilen kun kävin äidin luona hakemassa posteja ja katsomassa paikkoja, satuin kaivelemaan vanhaa vaatekaappiani. Löysin todellisen aarteen! En edes muistanut moisen olemassa oloa, enkä olekaan kyseistä vaatekappaletta käyttänyt kuin pari kertaa, ehkä siksi se onkin vaipunut unholaan.

Tietysti se piti heti saada päälleen, joten tässä kyseinen vaatekappale näkyykin päivän asussa:


  • toppi: Sailor Jerry
  • t-paita: H&M
  • hame: H&M (L.O.G.G)
  • sukkikset: H&M
  • kengät: Duffy
  • rannekoru: Esprit

Tuo hame! Se on kahisevaa materiaalia, jonka alle unelmoin tylliä, jotta se ei ottaisi kävellessä kiinni sukkahousuihin, ja ryttyyntyisi. Ylä osa on suora, tiukka ja yläreunassa on ohut koristenyöri, jonka saa eteen rusettiin. Suoran osan jälkeen hameessa on kauniita leikkauksia, joista helma lähtee levenemään. Väri on musta, mutta siniset liituraidat piristävät. Anteeksi kuvan laatu, mutta en hoksannut koulussa ottaa kuvaa, niin kotona sain hyvän vain leikkaamalla videosta pätkän :D Asuun piti saada synkkänä päivänä hiukan piristystä, siksi turkoosit sukkikset <3 style="margin: 0px auto 10px; display: block; text-align: center; cursor: pointer; width: 281px; height: 400px;" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN-guKWRVpXHWyHnMs2ykvbDoItw-uoTTbvZxCi1bMi37YaARi7kHvkDUwtWGeGxu-fSo3cJS6W6PekmRl95s_Qm0sgZfirRqnWkI72kpdoLSSP4FE4r4JrLwy764VLya64yuHx7JKpwE/s400/rannekoru+esprit.jpg" alt="" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5277829909055729330" border="0">Tuossa näkyy tuo hameen raidoitus paremmin, raidat ovat siis ylhäältä-alas, ei sivuttain :D Ja tuossa ranteeni alaosassa näkyy yksi "laatoista", joita on siis kolme, kaikki hieman erilaisia.

Ja tässä nämä kengät <3

Enempää en tänään nyt kirjoita, kun tänään ei mitään oikein ole tapahtunut, muuta kuin että kävimme ruokatunnilla syömässä kaupungissa :D Ja nyt varmaan ilta menee makoillessa, kun tuo toinen on oksennustaudissa ollut eilisestä asti :/

Ei kommentteja: