sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

Vihdoinkin uusi hamonen!

Jep, Tallinnassa on nyt käyty, ja kyllä, ostin itselleni jotain. Tai no itse ostin vain baskerin, mutta anoppi hankki minulle sitten hamosen ja huopahatun, joka on kyllä hassun hauska :D

Tässä laiva-asuni Tallinnassa käynnin jälkeen, muuten kamera pysyi visusti laukun pohjalla. Uusi hamonen tietysti heti kokeilussa. Peili tuottaa kummia valoefektejä, mutta älkääpä niistä välittäkö.


  • t-paita ja sukkikset: H&M
  • hame: Sasch (kirjoitettiin varmaan noin :D)
  • koru: Nadjalta

Hame on aika jännän värinen, periaatteessa tumma harmaa, mutta tietyissä valoissa kohtalaisen violettikin. Ja hameessa on se tietty piirre, jota rakastan, siinä on taskut! Ja taskujen suulla on suloiset pienet tähtiniitit.

Tallinnan reissu meni todella hyvin, kuten koko risteilykin. Buffetissa oli hyvää ruokaa ja sain taxfreestä itselleni Haribon tutteja :D Eli kaiken tarpeellisen sain!

Tänään oli selvästi violetti-päivä, kun kävimme tyypilliseen tapaamme sunnuntain tietokilpailussa. Halusin kuitenkin piristää tummaa asua jollain, joten jalkaan päätyivät murretun oranssin väriset sukkikset ja saman sävyiset säärystimet, koska ulkona on kohtuullisen kylmä, -7 astetta!


  • t-paita: Vila
  • hame: Sasch
  • sukkikset ja säärystimet: H&M
  • baskeri: Sasch
  • koru: Nadjalta

Tuon baskerin ostin itselleni. Näin sen mallinuken päällä liikkeessä ja kiersin pitkään etsien kyseistä tuotetta hyllyiltä, mutta löysin vain mustia ja valkoisia, joten nappasin tuon nuken päästä ja kiikutin kassalle :D Ei varmaan jää arvailun varaan, mikä väri on tällä hetkellä lempparini? En tiedä, mikä violetissa vetoaa, se vaan on niin kaunis väri! Samoin kuin kirkkaan vihreä ja sinapinkeltainen ovat värejä, joiden ohi en kaupassa kovin helposti kävele vilkaisematta.

Siitä huopapiposta minulla ei vielä ole kuvamateriaalia, mutta huomenna voisin sen kuvata, kun ajattelin kuvata joitakin joululahjojani. Jukka menee töihin aamusta, niin voin rauhassa sitten kuvailla ja latoa niitä tänne :)

Mitäs mieltä olette uudesta hameesta? Minä ainakin palvon sitä jo nyt, onneksi nyt on jo hiukan valinnan varaa, kun tekee mieli laittaa hame päälle. Ei sitten jokaisessa päivän kuvassa komeile sama hame :D

Ei kommentteja: