sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Super Trouper

Oli kyllä aivan mahtava ilta! Voitin melkein kaikki Singstarissa :D Ja se Abba-versio on aivan pakko saada omaksi. On ne vaan niin koukuttavia biisejä ja häiritsee, kun osaa vain ne kertosäkeet, säkeistöt itsessään menevät lähinnä mukana hyräillessä.

Vaatekriisi ei ollut kummoinen, koska olin päättänyt pukeutua pikkujoulujen mukaisesti mustaan ja punaiseen, enkä omista kuin yhden punaisen paidan. Siinä kohtaa on suuri aukko vaatekaapissani, mutta eipä tarvitse sitä aukkoa täyttää ennen ensi vuotta. Kunnon kuvaa en saanut, koska unohdin tietysti pyytää ketään illan aikana nappaamaan kuvaa, koska olin yksin kotona valmistautuessani, joten kuvan otto oli kovin hankalaa.. Tässä kuitenkin kokoilin kuvia, joista saa edes jonkun kuvan illan vaatetuksesta.



Kuva selästä, miten paita on sieltä aukinainen, samalla näkyy myös ainokainen tatuointini <3 Ehkä joskus parempaa kuvaa noista. Päällä siis Lindexin korkea vyötäröinen hame ja Zaran puna-musta raitainen t-paita.
Edessä on söpöjä muffinseja ja sydämiä :D

Hiukan meikkikuvaakin. Ostin uuden upean huulipunan, koska halusin Todella punaiset huulet.Paidan rinnassa on tuollainen Love-merkki, neulottu kiinni.

Ilta sujui oikein mallikkaasti, hiukan jossain vaiheessa pelkäsin että muutama hameeni nappi saattaisi paukahdella, mutta hyvin ne paikallaan pysyivät. Tämä kuva ehkä selittänee, miksi tuli jotenkin tukeva olo :D

Pöydästä löytyy mm. joulutorttuja, patonkeja, nachoja, sipsiä (kahta lajia), suolakeksejä, juustoja, levitteitä, hedelmiä, suklaaneliöitä, juustokakkua, pipareita ja karkkia.

Baaria kohti lähdimme puolenyön aikoihin. Olimme menossa laulamaan koko luokan voimin karaokea, mutta jonoa oli niin hurjasti, että päätimme siirtyä kaupungin toiseen juhlapaikkaan. Olin itse siinä vaiheessa jo niin väsynyt ja mahaan särki syöpöttelyn takia, etten liittynyt pöydällä tanssivaan ryhmäämme, vaan lähdin hetken päästä kotia kohti, grillin kautta luonnollisesti :D

Tästä päivästä laitan postauksen vasta huomenissa, huomenna siis iiiso postaus, kaksi päivää kerralla! Koitan myös saada jonkun muun ottamaan kuvia minusta, ettei kuvani olisi aina niin kovin samanlaisia, ja ettei kamera vilahtelisi joka kuvassa..

Ei kommentteja: