sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Ostostelua pitkästä aikaa..

Jep, tänään podin aamusta vuosisadan krapulaa. Mutta olipahan ainakin hauskaa, sehän se pää asia on :D Ei meitä sitten loppujen lopuksi baariin lähtenyt kuin kolme, kun osa luisti, mutta eipä se menoa haitannut. Saatiin kunnon nostalgia ilta aikaiseksi, kun baarissa vielä törmättiin yläaste aikaisiin luokkakavereihin. Kylläpäs oli kivaa vaihtaa kuulumisia taasen..

Mutta asuvalinta oli illan vaikein asia, luonnollisesti. Vaihdoin noin miljoona kertaa vaatteita, mutta loppujen lopuksi päädyin kahteen vaihtoehtoon:



Mekot/topit ovat muuten samanlaisia, turkoosi on vain reilusti pidempi, yltää polven päälle, kun taas harmaa on kohtalaisen lyhyt. Päädyin sitten harmaaseen, jonka kanssa laitoin wetlookit ja mustat solkinilkkurit, kuvamateriaali puuttuu koko asusta, mutta tässä edes jonkilainen kuva:

  • toppi: jostain Helsingin kaupasta, en muista nimeä
  • wetlookit: H&M
  • nilkkurit: Blanco (Clickistä ostetut)
Tänään jaksoin yhden jälkeen ryhdistäytyä, ja lähteä Lindexin mainosviestin kannustamana etsimään, josko jotain -50% alennuksista löytyisi. Ja löytyihän sieltä! Ihanan lämpimän villatakin nappasin mukaan, kun maksoi vaivaiset 14,95. On täydellinen talveen, ja osasin ostaa jotain harmaata :D On kuitenkin tarpeeksi tumma, ettei ole tylsä.

Takki on hieman pidempi malli, ja on älyttömän lämmin, vaikkei kovin paksu olekaan. Alla näkyy myös toinen löytöni, korkea vyötäröinen hame, josta olen vielä hieman kahden vaiheilla. Päätin ostaa sen, mutta onhan vielä 10pvn palautusoikeus, joten mietintäaikaa on vielä.


Rakastan tuota hameen yläosaa, joka on pitkä ja nappeja on paljon. Todella tukevan ja mukavan tuntuinen. Hameessa on myös taskut sivuilla, joka oli mukava yllätys. Asia, joka mietityttää, on pituus. Onko helma liian pitkä, kun se tulee juuri polven kohdalle, näyttääkö se hassulta?

Ostin myös elefantti kaulakorun, jota olen himoinnut pidempään, ja nyt kun koru oli -70% alennuksessa ja maksoi noin euron, niin olihan se pakko napata mukaan :D

Mutta nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa taas painaa!

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Jos hameen helma tuntuu pitkältä niin voisitkohan lyhentää sitä jossain? :) On meinaan todella kauniin mallinen hame!

Outi kirjoitti...

totta, kyllähän siitä varmaan sen pari senttiä saisi pois, mutta koitan nyt vielä, että miltä se sitten käytössä tuntuu :D

Anonyymi kirjoitti...

ihanat topit! Oletko juuri ostanut ne?

L

Outi kirjoitti...

Harmaan ostin noin vuosi sitten, turkoosi on noin kuukausi sitten hankittu :D