perjantaina, joulukuuta 05, 2008

Tuotoksia

Tänään oli taasen kipeys päivä, tosin tällä kertaa ihan aikuisten oikeesti. Käväisin jopa sairaanhoitajan tutkittavana, ihan varmuuden vuoksi. Aamusta herätessä jomotusta toisen korvan tietämillä ja kun suunsa avasi, niin kipu oli mieletön. Oli yön aikana jokin ihme patti ilmaantunut oikean korvan alle ja oli älyttömän kipeä! Tulehdusarvot oli normaalit, eikä sitten muuta annettu ohjeeksi, kuin että jos paisuu, niin lääkäriin.. Olipa tarpeellinen käynti, Jukka olisi voinut lähes sairaanhoitajana todeta saman :D Tosin saihan siinä sen varmistuksen ettei ole tulehdus. Pääteltiin että se oli vaan turvonnut imusolmuke tai sitten tukkeutunut sylkirauhanen. Enpä tiiä, pienentynyt se on, huomenna varmasti kokonaan kadonnut, tai paras olisi!

Meillä on huomenna tyttöjen ilta, JEE! Suunnattoman pitkään aikaan ei olla saatu suurta osaa meidän lukio ja yläaste aikojen porukkaa kokoon. Nyt vihdoin se voi sattumalta olla mahdollista, tänään olen koittanut sitten saada selvää, että ketä on tulossa ja onko kaikkia infottu paikasta ja ajankohdasta... Meillähän kyseiset hipat sitten pidetään, eli varmasti Singstaria on luvassa, kuten varmaan luokkakaverin karaoke levytkin pääsevät hyötykäyttöön :D

Eilen koulussa oli pelkkää käytäntöä, ja napsinkin ihmisten iloksi kuvia, jotta näkevät, mitä teen.. (myös siksi, että äiti näkee, onko tytär kehittynyt pätkääkään :) )

Tässä on tiistaina tehdyn pohjatyön tulos purettuna:



Juu, tosi nätti harjoituspää..
Sitten teimme kiharasta kampauksen, mielestäni onnistuin ihan hyvin.. :


Vain päälliosa on kierretty, alaosa vain löysästi ylös kerätty.

Aamusta oli myös leikkausta, mutta kyseinen työ oli omasta mielestäni niin mitätön, etten viitsinyt kuvaa sentään nettiin asti saattaa. Painopiste harjoituksia vain.

Eilen pääsin ensikertaa käyttämään wetlookejani tositoimissa. En muuten niitä olisi laittanut viikolla, mutta pidimme epävirallisen luokkakuvauksen, joten olihan sitä panostettava :D Yksi luokkalaisemme vaihtaa tammikuussa Turkuun samalle linjalle, joten luokkakuva otettiin muistoksi hänelle. Mutta tässäpä tätä asukuvaa eiliseltä..



Näytän ihan hassunmuotoiselta. Violetissa collegessa taskut, siksi pullotus tuossa pepun kohdalla :D
  • t-paita (alla) :Lindexin lastenosasto (siskolta)
  • hame: siskolta
  • college: Gina Tricot
  • legginsit: H&M
  • säärystimet: saatu lahjaksi viime jouluna
  • kengät: Pieces

Säärystimet olivat vain tunneilla jalassa, kun otin korkokengät pois. Kenkä muuten näkyy tuossa vasemmalla puolella pohkeeni takana. Harmi ettei leggareiden kiilto nyt näy, mutta kyllä niitä hiplattiin ja ihailtiin :D Hiustenkin leikkaus näkyy nyt paremmin kuin ennen.

Huomenna siis edessä tyttöjen ilta, ja ehkäpä aamulla eksymme brunssille mummilaan, saa nähdä!





Ei kommentteja: